Tisztelt olvasónk!

A kommunizmus, az 1989-es forradalom és a forradalom utáni első év idővonalát mutatjuk be ezen az oldalon. Ez viszont a Te élményeiddel lehet csak teljes: itt, az Elmúlt jelen oldalán nem csak történészekkel, hanem Veled együtt írjuk a „közösségi emlékezet” online változatát.

Oszd meg velünk az élményeid erről az időszakról, a kronológiában szereplő eseményeiről, képes vagy szöveges formában. A beküldött anyagokat szerkesztőink feldolgozzák és csak ezután közöljük őket. Az űrlap az idővonalat böngészve is elérhető, így bizonyos eseményekhez is felfűzheted saját élményeidet, emlékeidet.

Milyen típusú emlékeket várunk? Lehet szöveg, kép vagy mindkettő. Kedves vagy fájdalmas emlék az akkori időszakról. Vonatkozhat egy időszakra vagy egy konkrét eseményre; lehet személyes, családi, társadalmi, politikai vonatkozású.

Milyen méretű képeket tölthettek fel? Arra kérünk, használj minél nagyobb felbontású képeket: a minimális szélesség 400 pixel, a felbontás pedig legyen legalább 150 dpi, maximális képméret 25MB. Fontos, hogy a képek felhasználási joga tisztázott legyen: legjobb, ha saját, vagy legalább ingyenesen felhasználható képanyag legyen.

Mi történik a beküldött anyaggal? A beküldött anyagokat szerkesztőink feldolgozzák, a beküldővel emailen vagy telefonos úton lépünk kapcsolatba. Fenntartjuk magunknak a közlésről való döntés és az anyagok szerkesztésének jogát.

TEDD HOZZÁ ITT
Válasszon képeket
Elolvastam és elfogadom a Szerzői jogokra és Adatkezelésre vonatkozó tájékoztatót.
Cookie