Szerzői jogok


Szerzői jogok

Általános rendelkezések:
Az elmultjelen.ro honlapon található tartalom (írott anyag, fotó, stb.) az Eurotrans Alapítvány szellemi tulajdona és/vagy rendelkezik a mű felhasználási jogával.
Az Eurotrans Alapítvány fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Az Alapítvány előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) átvétele, feldolgozása és értékesítése.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Eurotrans Alapítvány követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az elmultjelen.ro domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása a hivatkozás kivételével - kizárólag az Eurotrans Alapítvány előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.


Anyag feltöltése esetén érvényes rendelkezések:

Az anyagot feltöltő személy a következőket tudomásul veszi és elfogadja:

Bármilyen jellegű anyag feltöltése esetén az illetékes személy hozzájárul a személyes adatai feldolgozásához.

Az anyagot feltöltő személy jóváhagyja, hogy a feltöltött és publikált anyag mellett szerepeljen a teljes neve*.

Garantálja, hogy az általa feltöltött anyag tulajdonosa és az anyag használata miatt jogdíjat nem igényel az Eurotrans Alapítánytól.

Engedélyezi az Eurotrans Alapítványnak, hogy a feltöltött anyagot bérmentesen, az „Elmúlt Jelen” kiállításának honlapján, nyomtatványaiban, reklám jellegű online és print anyagaiban feldolgozza, megjelenítse, a szerző nevének feltüntetésével

Vállalja, hogy a feltöltött anyaggal kapcsolatos jogi vita esetén egyenesen ellene indulhat harmadik fél által jogi eljárás. Az Alapítvány a feltöltött anyagokért, annak tulajdonjogi kérdéseiben, felelősséget nem vállal.

A beküldött anyag minimális szélesség 400 pixel, a felbontás pedig legyen minimum 150 dpi, maximális képméret 25MB.

*Az Alapítványnak jogában áll a beküldött anyagokat használni online és nyomtatott formátumban is. Továbbá nem köteles az összes feltöltött anyagot használni, szerkesztési, válogatási joggal bír.

Cookie